Fruitsalsa met yoghurt

Petit déjeuner
Type
Number of persons
Aantal personen

3

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 10

Zeggen wij salsa, dan denk jij waarschijnlijk aan een frisse en licht pikante dip van tomaten. Maar met zomerfruit van bij ons maak je een zoete variant. Goed nieuws: ook deze is heerlijk als dip voor zelfgemaakte nachos.  

Ingrediënten

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de suiker en de kaneel en zet opzij.

Spray olie op beide kanten van elke tortilla en besprenkel met de kaneelsuiker.

Leg 3 tortilla’s op elkaar en snijd (met een pizzaroller) de tortilla’s in 12 stukken. Leg op een bakplaat en bak 8 à 11 minuten in de oven.

Schil en snijd de appels heel klein. Pers 2 tl citroensap over de appels.

Snijd de aardbeien, de meloen en de frambozen in kleine stukjes. Voeg er de zeste van de citroen aan toe en meng alles goed. Laat afkoelen in de koelkast.

Dop de crackers in de koude salsa en daarna in de yoghurt. Smakelijk!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.