
Recept
Smelt de boter en laat afkoelen. Splits het ei.
Zeef de bloem met het cacaopoeder en het bakpoeder in een kom. Strooi er zout bij en maak in het midden een kuiltje. Doe de suiker, eidooier, melk, vanille-extract en gesmolten boter in het kuiltje en meng tot een mooi, glad beslag.
Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het beslag.
Laat het wafelijzer heet worden en smeer het in met wat olie. Gebruik twee eetlepels om een klompje beslag uit de mengkom te halen en bak de wafels.
Serveer de wafeltjes warm en bestrooi met poedersuiker.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.