Chili con carne wraps met aardappelblokjes

4
45
  • 5 grote vastkokende aardappelen
  • 500 g gemengd gehakt
  • 2 uien
  • 4 tomaten
  • 4 el koriander
  • 1 rode chilipeper
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g geraspte kaas
  • 8 tortilla's
  • 2 el notenolie
  • peper en zout
     

Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes van 1 cm.
Verhit de notenolie in de wok.
Hak de ajuinen en de knoflook fijn en fruit ze in de wok.
Voeg het gehakt toe en bak het gaar.
Schep het gehakt uit de wok en doe er de aardappelblokjes in.
Bak ze gaar.

Ontdoe de chilipeper van de zaadjes en hak fijn.
Hak ook de tomaten fijn.
Doe ze bij de aardappelen en laat zachtjes doorkoken tot het meeste vocht verdampt is.
Voeg het gehakt opnieuw toe en breng op smaak met peper en zout.
Hak de koriander fijn en roer hem door de chili con carne, samen met de kaas.

Verwarm de tortilla’s zoals op de verpakking staat aangegeven.
Verdeel de chili con carne over de tortilla’s en rol ze op. Dien meteen op.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.