Aardappelstoofpotje met rundvlees en spinazie

4

Biefstuk in een stoofpotje, dat is lekker anders. Heerlijk in combinatie met spinazie en champignons. 

  • 1 ui, fijn gesneden
  • 3 teentjes look, geplet
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 200 g biefstuk, in reepjes gesneden
  • 100 g gemengde champignons, in plakjes gesneden of volledig als het kleine champignons zijn
  • 200 g verse spinazie
  • 3 el pijnboompitten
  • 2 el olijfolie

Was de ongeschilde aardappelen en snijd overlangs doormidden en dan nogmaals doormidden. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.

Stoof ondertussen de spinazie gaar en laat uitlekken.

Bak de ui, knoflook en biefstukreepjes in wat olijfolie aan tot het vlees lichtbruin is.

Voeg de aardappelen en champignons toe en bak 2 à 3 minuten. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er de spinazie onder, dien op in een slakom en garneer met geroosterde pijnboompitten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.