Aardappelmousseline

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

Ook leuk als patapas in een glaasje.

Recept

Kook de bloemkool en het fijngesneden witloof gaar in zout water en verfris onmiddellijk onder ijskoud water om de kleur te bewaren.

Ontdoe de tomaten van vel en pitten, snijd ze in blokjes en roer onder het bloemkoolwitloofmengsel.

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten melk. Giet ze af en bewaar de melk. Maak een puree, met wat van de melk, en kruid met peper en zout.

Serveer de mousseline met de groenten en werk af met een lepel olijfolie en de gesnipperde basilicum.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.