Aardappelcurry met tijgergarnalen

4
20
  • 8 grote, vastkokende aardappelen
  • 1/2 ui
  • 1/2 bussel koriander
  • 2 teentjes look
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 5 dl kippenbouillon
  • 2 stengel citroengras
  • 12 tijgergarnalen
  • 100 g peultjes
  • 1 el rode currypasta
  • 1 el rietsuiker
  • 2 el arachideolie
  • peper en zout
Ook lekker met kip.

Verwarm de arachideolie in een wok en fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look. Voeg het citroengras en de currypasta toe. Roer goed en doe er vervolgens de suiker en de aardappelblokjes bij. Bevochtig met de bouillon en de kokosmelk en laat gedurende 7 minuten inkoken. Voeg de gepelde tijgergarnalen en de peultjes toe en gaar nog 5 minuten. Kruid met peper en zout. Verdeel de curry over 4 kommetjes en werk af met enkele blaadjes koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.