Aardappel-kipsalade met appel

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

45

Ingrediënten

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1,5 cm en gaar ze 6 minuten in de microgolfoven op 750 watt. Laat afkoelen.

Warm de olijfolie op en kruid met de zwarte peper en het zeezout.

Leg de kip, in stukken gesneden, in de marinade en laat 30 minuten rusten.

Schil de appels en snijd ze in blokjes van 1 cm. Meng ze onder de aardappelen.

Verdeel de aardappel- en appelblokjes over de jonge sla.

Bak de kip en leg enkele stukjes bovenop de salade.

Werk af met de fijngesnipperde bieslook.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.