Een zomerse salade met gegrilde Berloumi kaas, dit is een Belgische grillkaas, en zomerzoete frambozen. De salade is gepresenteerd in een diep licht blauw bord, linksboven staat een glaasje witte wijn. Recht zie je wit bestek liggen op een blauwe linnen servette.

Saladerecepten om van te smullen

Kooktips

Simpel met wat kerstomaatjes, iets uitgebreider met geroosterde paprika of gegrilde courgetteschijfjes, of zelfs als volledige maaltijd: met een salade kan je heel wat kanten op. Wees vooral niet bang om wat creativiteit toe te voegen aan je slakom! Met deze saladerecepten bereid je lekkere salades die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Maak de lekkerste slaatjes met deze saladerecepten

Ga je voor een frisse zomerse salade, een extra gezond slaatje of een smakelijke maaltijdsalade? Met deze saladerecepten tover je in geen tijd een lekkere salade op tafel.

Tip: salades maken met hoeve- of bioproducten?

Voor alles wat lekker is om in onze recepten te gebruiken, vind je in de winkel even lekkere bioversies. Of koop je ingrediënten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt.

Saladerecepten voor groentjes en gevorderden

Zo zie je maar: een salade kan je zo simpel of zo moeilijk maken als je zelf maar wil. Ben je als groentje op zoek naar een makkelijk gerecht of wil je als gevorderde graag weten welke mogelijkheden er nog allemaal zijn om jouw salade te pimpen, bekijk dan zeker al onze saladerecepten.

Wat vind jij van onze salademix? Laat ons zeker weten of je het lekker vond, of deel jouw recepten met ons via Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons! 

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!