wedstrijd witloof

Witloof van bij ons

Witloof werd voor het eerst in Brussel geteeld, in een kelder in Schaarbeek. Echt een topproduct van bij ons dus. En daar zijn we duidelijk trots op, want de Belg is de grootste witloofeter ter wereld. Op zoek naar nieuwe, leuke recepten met witloof? Of wil je kans maken op een cadeaubon voor The Jane in Antwerpen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

WIN een cadeaubon van €250 voor The Jane in Antwerpen

Ter promotie van het Belgische witloof organiseren we een leuke Facebookwedstrijd. Maak een gerecht met witloof, deel een foto op de Facebookpagina van Lekker van bij ons en maak kans op 1 van 3 waardebonnen van €250 voor The Jane in Antwerpen. De wedstrijd loopt van 17 september tot 3 december. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Ben je alvast op zoek naar inspiratie voor jouw gerecht met witloof? Goed nieuws: met witloof kan je heel wat lekkere gerechten klaarmaken. Er zijn klassiekers als gestoofd witloof of witloofsoep, maar probeerde je al eens een witlooftaart, witloofkroketjes of witlooftaco? Laat je verrassen door onze recepten met witloof. 

Witloof klaarmaken als een pro

Witloof met ham en kaas in de oven is al jaren – terecht – een klassieker in de keuken, maar je kan ook witloof stoven, verwerken in een dampende witloofsoep of rauw toevoegen aan een frisse salade. Mogelijkheden genoeg! Met onze tips zal je witloof klaarmaken als een echte chef.

Witloof bewaren doe je zo

Hoe bewaar je witloof eigenlijk het best? Hoelang is het houdbaar? En kan je witloof invriezen? We zochten het voor je uit. Met deze tips blijft je witloof het langst goed. 

Kindvriendelijke recepten en tips met witloof

Jij bent helemaal verzot op witloof, maar je kinderen helaas nog niet? Maak je geen zorgen, met deze 6 tips wordt witloof een schot in de roos.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.