Vlees van bij ons

Vlees van bij ons

Pad Thai, Tajine, Wiener Schnitzel, Orloffgebraad, Goulash of Ossobuco… Heerlijke buitenlandse gerechten, maar helemaal op hun best met vlees van bij ons. Met onze 9 toprecepten uit de wereldkeuken tover je heel eenvoudig een verrassend stukje buitenland op je bord. Wedden dat die zalige geur en heerlijke smaak je doen dromen van je volgende vakantiebestemming?

Waarom kiezen voor vlees van bij ons?

Als je kiest voor vlees, kies dan voor vlees van bij ons. Je ondersteunt de lokale economie en beperkt je voedselkilometers. Er gebeuren heel wat inspanningen om je stukje vlees in de meest veilige omstandigheden van bij de boer tot op jouw bord te krijgen. En dat met een zo laag mogelijk ecologische voetafdruk.

Bewust genieten van vlees

Vlees zorgt voor variatie op het menu naast vis, gevogelte, eens een eitje en een vegetarisch alternatief en past in een gezonde voeding. Laat je inspireren door onze tips en ideeën over hoe je bewust kan omgaan met vlees. Of ontdek of ook jij een flexivoor bent.

Recepten met vlees van bij ons in een exotisch jasje

Vlees van bij ons past ook perfect in buitenlandse keukens, bijvoorbeeld in de Italiaanse, de Aziatische of Marokkaanse keuken. Met deze 9 wereldgerechten scoor je altijd. 

Vlees van bij ons. Voedzaam, Veilig, Verantwoord

'Vlees van bij ons’ is een campagne van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing. De campagne wordt gefinancierd door de Vlaamse veehouders. Meer weten over de opdracht van VLAM? Heb je vragen of wil je reageren, stuur een email naar info@vlees.be.  

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief