Vlees bewaren

Vlees bewaren

Een stukje vlees invriezen of ontdooien. Hoe doe je dat het best? Met deze tips en trucs kan je de smaak en sappigheid van je stukje vlees optimaal behouden.

Hoe vlees bewaren?

Waarop kan je letten als je vlees aankoopt? Hoe en hoelang bewaar je vlees in de koelkast? Als het over vlees bewaren gaat, kan je best enkele voorzorgen nemen. Zo blijft jouw stukje vlees langer vers.

Vlees invriezen: een handige optie

Beperk jij de bezoekjes aan de supermarkt of slager graag tot een minimum? Dan is de kans groot dat je veel vlees in één keer aankoopt. Vlees invriezen is dan een handige optie.

Vlees ontdooien doe je zó

Zet het vlees dat je wil ontdooien niet zomaar in de keuken. Hoe je bevroren vlees voedselveilig, smaakvol én sappig houdt? In onze tips ontdek je hoe je vlees ontdooien best wél en best niet aanpakt.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.