Mosselen met paprikavinaigrette

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 20

Ingrediënten

  • 4 grote mosselen
  • 1 gele paprika
  • halve versnipperde sjalot
  • 1el sherry-azijn
  • 1el appelazijn
  • 3 el olijfolie

Recept

Stoom de mosselen kort gaar, haal uit de schelp en bewaar koel.
Selecteer de mooiste schelpen.
Snijd de paprika in 4 stukken, haal zaadlijsten uit en kook de paprika in gezouten water een 10-tal minuten.
Pel de paprika en snijd in brunoise. Meng met de versnipperde sjalot, olie en azijn en laat wat marineren.

Leg de mossel in de schelpen en lepel paprikavinaigrette rondom.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.