Mosselen met paprikavinaigrette

4
(10) 20
  • 4 grote mosselen
  • 1 gele paprika
  • halve versnipperde sjalot
  • 1el sherry-azijn
  • 1el appelazijn
  • 3 el olijfolie
Stoom de mosselen kort gaar, haal uit de schelp en bewaar koel.
Selecteer de mooiste schelpen.
Snijd de paprika in 4 stukken, haal zaadlijsten uit en kook de paprika in gezouten water een 10-tal minuten.
Pel de paprika en snijd in brunoise. Meng met de versnipperde sjalot, olie en azijn en laat wat marineren.

Leg de mossel in de schelpen en lepel paprikavinaigrette rondom.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.