Start to cook

Fruit-chocoladefondue

4
20

Kaasfondue is altijd lekker, maar tegen deze heerlijke chocoladefondue met fruit zegt niemand neen. Een lekkere en leuke manier om je maaltijd af te sluiten.

Snijd het fruit in stukjes. Maak eventueel figuurtjes met een koekjesvormpje in de appel- en peerschijfjes.

Smelt de chocolade “au bain Marie”. Doe in een groot kommetje, zet op een theehouder (met theelichtje)

Snijd de cake in blokjes of druk er ook een vormpje uit. Doe de suikerbolletjes in een apart kommetje

Steek het fruit op satéstokjes. Prik er cake op, dip in de chocolade en daarna naar wens in de suikerbolletjes. Doe dit met alle fruitsoorten en de cake.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.