Chocoladecake

Vaderdag: maak papa blij met een lekkernij!

Kooktips

Op moederdag overladen we de mama’s met bloemen. Op vaderdag laten we de liefde van of voor de man door de maag gaan! Verwen papa of manlief deze keer met een ontbijt op bed, een verrukkelijke lunch of een zalig dessert. Van hartig tot zoet: we hebben gerechten die elke papa lust!

Vaderdagkaartje

Zeg het met... traditionele streekproducten en bier van hier

Op zoek naar een cadeautje om (mee) uit te pakken? Trakteer papa eens op een mand vol traditionele Vlaamse streekproducten of Belgische bieren! Wist je dat we in België meer dan 1.500 verschillende bieren hebben? Er is dus een biertje naar ieders smaak

Tip: koken met hoeve- of bioproducten

Voor alle ingrediënten uit bovenstaande gerechten, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt.

Sharing is caring

Heb jij je keuze kunnen maken en een van onze gerechten geprobeerd? Of ken je zelf nog tips of makkelijke recepten die je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!