Witte pens met wijngaardslakjes en groene kruiden

6
  • 1 witte pens
  • 6 wijngaardslakjes
  • 200g kippenbouillon
  • 200g groene kruiden (peterselie, bieslook en kervel)
  • 1 sneetje bruin brood
  • 50g boter

Snijd de pens in 6 gelijke stukjes.
Bak ze mooi goudbruin in boter.
Warm de slakjes op in kippenbouillon.
Hou wat bouillon koud en mix er de kruiden mee.

Snijd het brood in kleine blokjes.
Giet er een klein beetje gesmolten boter op en bak de stukjes brood +/- 15 min. in een oven op 140°C.
Haal de slakjes uit de bouillon.
Meng de bouillon met de gemixte kruiden en breng op smaak met peper en zout.
Laat de broodkorstjes afkoelen en verkruimel ze tussen de vingers.

Schik zoals op de foto.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.