

Eimuffin met brood, geraspte wortel en courgette
Zin in een kleurrijk en voedzaam ontbijtje of tussendoortje? Deze eimuffins zitten boordevol geraspte wortel, courgette en brood, perfect voor een gezonde start van je dag. Bak ze in één keer, neem ze mee en geniet van een knapperige buitenkant met smeuïge bite.
Tip: ideaal om restjes groenten en oud brood op te maken!
Bereiding
Rasp de wortel en courgette. Knijp de courgette goed uit in een handdoek om het overtollige vocht te verwijderen.
Verhit olie in een pan en fruit de groenten. Rasp er de knoflook bij en kruid met peper en zout.
Bekleed de ingevette muffinvorm met de sneetjes brood.
Kluts de eitjes los en kruid met peper en zout. Vul de vormpjes met de groenten en overgiet met de eieren. Strooi er de kaas over.
Bak 15 tot 20 minuten op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.