Multicolorslaatje met bleekselder, ham, kaas en balsamicovinaigrette

1

voor de vinaigrette

  • 2 eetlepels fijne slaolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 geperst teentje knoflook
  • peper en zout

Knip ruim de helft van de blaadjes van de Multicolor van de wortelkluit. Spoel ze en schud of draai ze droog. Bedek een groot bord met de blaadjes.

Snijd de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de ham in blokjes en meng ze met de bleekselderij.

Haal met een kaasschaaf of een mandoline flinterdunne plakjes van de kaas. Snijd de abrikozen in heel kleine blokjes.

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.

Schep het ham-bleekseldermengsel op het midden van de slabodem en schik er plakjes kaas en blokjes abrikoos omheen. Overgiet met de vinaigrette en versier met de scheutjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.