Een gepofte aardappel ligt op een bordje, gevuld met homemade kruidenboter, lente-ui en verse kruiden.

Gepofte aardappelen met kruidenboter

(67 beoordelingen)

Zin in een bijgerecht dat zowel eenvoudig als overheerlijk is? Deze gepofte aardappelen met zelfgemaakte kruidenboter zijn een echte smaakmaker. De knapperige schil en smeuïge binnenkant vormen de perfecte combinatie. Serveer ze bij je favoriete hoofdgerecht of geniet er gewoon zo van!

Bijgerecht

75 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de kruidenboter

    En verder

11 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Meng de geperste look, bieslook, peterselie en dille onder de boter. Kruid met peper en zout en zet tot gebruik in de koelkast.

    Liever een vulling met garnalen?

    Liever een vulling met cottage cheese, lente-uitjes, radijsjes en Meesterlyck-ham?