Aardappelsoep met gebakken boschampignon

Soep
Feestrecepten kerst
4
30

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.

Pel en snipper de ui, snijd het wit van de prei in ringen. Verwarm de boter in een grote pan en fruit de groenten. Blus met de bouillon.

Doe er de aardappelblokjes bij en kook gaar in ± 20 minuten. Mix de soep en roer er de room door. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Wentel de schoongemaakte champignons even door wat bloem. Bak ze krokant in olijfolie en kruid met peper en zout.

Serveer de soep in kommetjes, lepel er wat champignons op en strooi er de gehakte peterselie over. Lekker met stokbrood.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.