Een eetbaar korfje van krokant filodeeg dat gevuld is met gestoofd witloof en een gehakt balletje. Deze staan gepresenteerd op een taartenschotel, zo ogen ze nog extra feestelijk. Op de achtergrond zie je enkele kerstlichtjes branden.

Warme hapjes om je smaakpapillen op te warmen

Kooktips

Niets beter om je smaakpapillen op te warmen dan een lekker aperitiefhapje. Wij delen onze favoriete recepten voor warme hapjes met ingrediënten van bij ons. Deze hapjes kan je gewoon doordeweeks klaarmaken of serveren op een feestje. Smakelijk!

Tip: Warme hapjes maken met hoeve-, bio- of streekproducten?

Voor alle ingrediënten die je nodig hebt om onze warme hapjes te bereiden, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Koop je graag rechtstreeks bij een boer in jouw buurt? Je vindt hier alle verkooppunten in Vlaanderen. Ook traditionele streekproducten lenen zich perfect. Van vleeswaren tot bier: ook traditionele streekproducten lenen zich perfect voor het aperitief.

Aperitiefhapjes waar je helemaal warm van wordt

Met warme hapjes is de toon van je menu meteen gezet. Welke aperitiefhapjes zijn jouw favoriet? Of ken jij misschien nog originele manieren om je warme hapjes op te dienen? Deel ze met ons via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste culinaire nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.