Makkelijke desserts met appel en peer

Makkelijke desserts met appel en peer

Appelen en peren, heerlijk uit het vuistje… Ze zijn ook perfect om te verwerken in een lekker dessert. Een appelcrumble, een tarte tatin met peer, een klassieke appeltaart, een speculaas pavlova… Met deze recepten maak je snelle, makkelijke desserts met appel en peer die altijd smaken.

3 makkelijke desserts die het wachten waard zijn

Het is geen geheim dat de gemiddelde Belg graag een stukje taart eet. Als je zelf aan de slag wilt gaan en je eigen taart wilt bakken, is een klassieke appeltaart of een perentaartje een echte aanrader. Met de volgende recepten sta je misschien ongeduldig voor je oven te wachten maar zet je wel een verrukkelijk dessert op tafel.      

Van appelcrumble tot tarte tatin

Naast taart zijn er nog genoeg andere makkelijke desserts met appels of peren in de hoofdrol. Wat dacht je van appelmuffins, een appel-amandelcake of appelbeignets waar groot en klein van zullen smullen?   

Appelen en peren als sterren van het feest

Met een nagerecht zoals de speculaas pavlova verras je jouw gasten met een overheerlijk dessert met fruit. Gezelligheid verzekerd! Deze recepten kan je alvast testen voor de feestdagen.

De smaak te pakken? We hebben nog meer makkelijke desserts die je moeilijk kan weerstaan. 

Welk dessert met appel en peer wil jij zeker eens proberen? Laat het gerust weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.