
Tempura van groenten
Op zoek naar een krokant aperitiefhapje? Maak snel een beslag, dip je favoriete groenten erin en bak ze goudbruin in de friteuse. Smakelijk!
Recept
Snijd de groenten in hapklare stukken (niet te klein).
Voeg aan de bloem kleine beetjes water toe. Roer goed en blijf spuitwater toevoegen tot u een stevig, niet té vloeibaar beslag hebt.
Verhit de olie tot 180°C.
Haal de groenten door het beslag en frituur ze in kleine porties goudbruin.
Serveer met een beetje sojasaus als dip.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.