Tempura van groenten

4
  • een bakje oesterzwammen
  • 2 grote wortelen
  • enkele roosjes broccoli
  • een paar roosjes bloemkool
  • 1 courgette
  • 2 kopjes bloem
  • een kopje ijskoud spuitwater
  • plantaardige olie
  • sojasaus

Snijd de groenten in hapklare stukken (niet te klein).
Voeg aan de bloem kleine beetjes water toe.
Roer goed en blijf spuitwater toevoegen tot u een stevig, niet té vloeibaar beslag hebt.

Verhit de olie tot 180°C.
Haal de groenten door het beslag en frituur ze in kleine porties goudbruin.
Serveer met een beetje sojasaus als dip.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.