Puree van appelen en aardappelen

4
(15) 5
  • 4 grote bloemige aardappelen
  • 3 geschilde appels
  • kaneelpoeder
  • 2 el rozijnen
  • zout
  • 2 el room
     

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Kook de aardappelblokjes in een bodempje water in de microgolfoven beetgaar (5 à 6 min. op 600W).
Pureer ze.

Verwijder het klokhuis van de appels en kook ze ongeveer 8 min. op 600W in een bodempje water in de microgolfoven.
Pureer ze met een vork.

Meng de aardappel- en de appelpuree.
Kruid met zout en voeg wat room toe om de puree smeuïger te maken.
Werk de puree af met een beetje kaneel of wat rozijnen.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.