Witloofrolletjes met hesp en kaas © Sofie Dumont

Sofie Dumont maakt witloofrolletjes met hesp en kaas

Lekkere gerechten brengen families rond de tafel. Door de coronacrisis kan dat nu even niet. Chef Sofie Dumont deed een oproep naar welke gerechten kleinkinderen het meest missen uit de keuken van oma en opa. Wat we geleerd hebben? Klassiekers van bij ons scoren nog steeds het best en dat vinden wij fijn om te horen!

Sofie Dumont  © Sofie Dumont

Witloofrolletjes met hesp en kaas, net zoals bij meter Marie

De avontuurlijke Karen mist het witloof in hesp met kaassaus en puree van haar meter Marie. Sofie belde de mémé van Karen op en vroeg naar dé geheimen van haar 'chicon gratin'. Bekijk hier de video.

Ben je net als Karen fan van witloof met ham en kaas?

Dan zijn deze gerechten iets voor jou. Welk recept ga jij proberen? Laat het ons weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons.

Tip: koken met hoeve- of bioproducten?

Voor alles wat lekker is om in deze recepten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

 

© beelden Sofie Dumont

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.