Groentespiesjes met aardappelsalade
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Lekker van bij ons, de juiste reflex

Kiezen voor ingrediënten van eigen bodem is altijd de juiste reflex. Ze zijn vers, van topkwaliteit en je ondersteunt de lokale economie! Wil jij ook koken met lekkers uit eigen land? Onze recepten helpen je op weg. Naast kooktips vind je hier informatie over de producten en verhalen over producenten.

soorten tomaten
Productinformatie

Welke soorten tomaten zijn er en wat kun je ermee maken?

We belichten hier de variëteiten die je het vaakst in het winkelpunt ziet liggen.

Lees meer
Pancakes met blauwe bessen, frambozen & honing
Kooktips

Hoe pancakes maken, van beslag tot topping

We leiden je door het hele proces, zodat je elke keer weer luchtige pancakes kunt maken. 

Lees meer
Muesli zonder zoetstof
Kooktips

De zoete magie van honing in de keuken

Met onze recepten met honing van eigen bodem ontdek je hoe veelzijdig dit ingrediënt wel is.

Lees meer
Festivalfood
Event

Bio Zomert: van de Gentse Feesten tot zomerbars

Zomertijd wordt biotijd! Ontdek waar je de beste events met bio-producten vindt.

Lees meer
Op het Veld aardbeikwekerij
Verhaal

Op het Veld: aardbeien en kleinfruit uit volle grond in Nijlen

Maak kennis met Op het Veld, een landbouwbedrijf dat vollegrondsaardbeien teelt. 

Lees meer