Op een witte houten tafel staat een licht grijs keramiekbord, hierop ligt een bloemkoolsteak in het midden. Afgewerkt met vleesreepjes en verse chimichurri-vinaigrette.

Geroosterde bloemkoolsteak met chimichurri en gebakken varkensreepjes

(1 beoordeling)

Op zoek naar een gerecht dat zowel smaakvol als verantwoord is? Deze geroosterde bloemkoolsteak, gecombineerd met kruidige chimichurri en sappige varkensreepjes, brengt het beste van bij ons op je bord. Gebruik biologische bloemkool en varkensvlees voor een extra pure maaltijd.

Hoofdgerecht

40 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de chimichurri

    En verder

20 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de chimichurri

    Hak de verse kruiden fijn, pers de knoflook uit. 

    Houd 1 eetlepel per persoon apart van de gehakte kruiden. 

    Maak de bloemkool

    Bak het vlees

    Afwerken