Gebakken wijting ligt bovenop het witloof en spinazie te blinken. Een heerlijk stukje vis waar je onmiddelijk aan wil beginnen. De mosterdsaus is geserveerd in een sauspotje apart.
Duurzaamheid

Hoe herken je duurzaam gevangen vis? Doe de check

Wil je duurzaam gevangen vis kopen, maar weet je niet waarop je kunt letten?

Lees meer
Kaasblok en sneetjes kaas
Voedingsinformatie

Zijn er voor kaas plantaardige alternatieven?

Het kaasschap breidt verder uit met plantaardige alternatieven. Wat hebben zij nog gemeen met kaas van bij ons?

Lees meer
Vrouw die zwanger is
Voedingsinformatie

Vis tijdens de zwangerschap? Het kan én is van belang

Het eten van vis tijdens de zwangerschap levert tal van voordelen op voor moeder en kind.

Lees meer
Productinformatie

Streekparels: vleeswaren met een rijke traditie

Op zoek naar smaakvolle vleeswaren bereid door de beste vakmensen in Vlaanderen? 

Lees meer
Sneeuwballen
Productinformatie

Streekparels: het lekkerste snoepgoed uit Vlaanderen

Liefhebbers van zoet kunnen hun hartje ophalen in Vlaanderen. Deze 5 zoete streekproducten moet je zeker eens proberen.

Lees meer
De Oesterput Oostende - Kim Puystjens
Verhaal

Op bezoek bij de Oesterput, de enige oesterkwekerij in België

De familie Puystjens kweekt al bijna 30 jaar oesters in Oostende. Wat maakt de delicatesse zo uniek?

Lees meer
Croque madame met Nazareth Classic en een gegrilde radicchio
Kooktips

Je croque smaakt op z’n best met kaas van bij ons

Op zoek naar tips voor een verrassende croque? Vind hier inspiratie met kazen van bij ons.

Lees meer
Pieter De Koekelaere
Verhaal

De geuteling, streekproduct klaar om Vlaanderen te veroveren

Goudbruin gebakken, luchtig en mals aan de binnenkant. Pieter De Koekelaere laat Vlaanderen kennismaken met de geuteling.

Lees meer
Gilles Pauwels
Verhaal

Podcast: Gilles Pauwels verkozen tot Viskok van het Jaar 2024

Gilles Pauwels van traiteurzaak Vis Ateljee in Pittem werd verkozen tot Viskok van het Jaar. Beluister de podcast met deze...

Lees meer
Crumble van peer met speculaasroom
Kooktips

Hoe en waarom kaas als dessert eten?

Verras je gasten met een hartig dessert in de plaats van iets zoet. Check onze tips met kazen van hier.

Lees meer
Kaas aansnijden
Duurzaamheid

Hoe Brugge Kaas de eerste CO2-neutrale kaas in België werd

De CO2-uitstoot bij de kaasproductie fors verminderen: dat was de uitdaging die Milcobel aanging.

Lees meer
Bloedworst met gebakken appeltjes
Productinformatie

Proefritje Limburg: ontdek de smaken van de regio

Laat je verrassen door het culinair erfgoed van Limburg. Wij selecteerden alvast 5 heerlijke traditionele streekproducten.

Lees meer
Pladijs met puree en tomaten
Kooktips

3 redenen om vaker vis op de graat te bakken

Vis op de graat bakken biedt alleen maar voordelen. Wij leggen uit waarom en delen onze beste recepten.

Lees meer
Kaas snijden
Productinformatie

Kazen van bij ons, altijd van topkwaliteit

Kazen van hier zijn van onberispelijke kwaliteit dankzij strenge voorzorgsmaatregelen en controles.

Lees meer
Vlaamse zoete haring, Gekapte vloerpistolet, Rodenbach
Productinformatie

Proefritje West-Vlaanderen: deze streekproducten moet je zeker eens proberen

In West-Vlaanderen vind je heel wat lokale lekkernijen. Wij tippen je 5 streekproducten die niet mogen ontbreken in je picknickmand.

Lees meer