Vrouw met kind in de keuken
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Honger naar meer?

Een heerlijke belegde toast van zuurdesem ligt op een wit bordje met rood-paarse rand. De toast is belegd met vissla van rog, citroen en venkel.
Kooktips

Hoe je met veldsla meer dan enkel salades maakt

Je zal zien, met deze groente van bij ons kun je veel kanten op. Onze recepten zijn het bewijs!

Lees meer
In beeld zie je enkele schotels gevuld met Belgische kazen. Wij serveren hen met noten, brood, komkommerschijfjes, waterkers, mosterd en aangepaste bieren.
Kooktips

Bier en kaas: combinaties voor een ideale match

Ben je op zoek naar tips om bier en kaas van hier te matchen? Wij helpen je bij je keuze!

Lees meer
Stoofpotje met kip, champignons en aardappelen
Kooktips

Hoe je de lekkerste stoofpotjes met kip maakt

We verzamelden onze beste recepten voor stoofpotjes met kip, van traditioneel tot hip.

Lees meer
slagerij-traiteur de wilde
Verhaal

Broederlijk vakmanschap bij slagerij-traiteur De Wilde in Deurle

Bij slagerij-traiteur De Wilde kan je terecht voor vlees en vleeswaren van topkwaliteit van eigen bodem.

Lees meer
Brusselse wafels met gist
Kooktips

Zo wordt wafels bakken een eitje

Zelf wafels bakken is helemaal niet moeilijk. Met deze 10 tips maak je gegarandeerd de beste wafels!

Lees meer

Fier op de producten van hier

Naast recepten voor elk moment van de dag vind je hier ook bewaartips, product- en voedingsinformatie en verhalen achter de producten.