Vader met kind
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Lekker van bij ons, de juiste reflex

Winter, zomer, lente of herfst: kiezen voor lokale ingrediënten is altijd de juiste reflex. Kun jij wel wat inspiratie en tips gebruiken? Met onze recepten tover je in de keuken met de rijkdom van elk seizoen. Naast kooktips vind je hier productinfo en verhalen over producenten.

Een hapje van chips? Yes, please. Wij maakten een heerlijke topping op een chipke, eentje van roomkaas afgewerkt met schijfjes radijs en dille.
Kooktips

Roomkaas: veel meer dan alleen broodbeleg

Van eenvoudige hapjes tot verfijnde desserts: we tonen wat je allemaal kunt doen met roomkaas.

Lees meer
Taboulé van jonge bloemkool met konijn
Kooktips

Lentegerechten met konijn: een feest van frisse smaken

Bij konijn denken we snel aan winterse stoofpotten, maar je kunt er ook lentegerechten mee maken.

Lees meer
Roze bavarois geserveerd in verschillende glaasjes op een dienplateau. Een vrouw met witte t-shirt draagt deze roze dessertjes, klaar om naar de gasten te brengen.
Productinformatie

Aardbeien bewaren: zó houd je ze langer in topvorm

Het bewaren van aardbeien: hoe doe je dat het best? En kun je aardbeien invriezen?

Lees meer
Vrouw koopt groenten in winkel
Productinformatie

Waarom zijn verpakkingen nodig bij biogroenten en -fruit?

Is plastic bij bio niet wat tegenstrijdig? Toch heeft die verpakking een duidelijke functie. 

Lees meer
Belgische hop
Productinformatie

Belgische hop… een unieke smaakmaker

De karakteristieke smaak van je favoriete Belgische bier? Die komt vaak van lokale hop! 

Lees meer