Vader met kind
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Lekker van bij ons, de juiste reflex

Kiezen voor ingrediënten van eigen bodem is altijd de juiste reflex. Ze zijn vers, van topkwaliteit en je ondersteunt de lokale economie! Wil jij ook koken met lekkers uit eigen land? Onze recepten helpen je op weg. Naast kooktips vind je hier informatie over de producten en verhalen over producenten.

Deze hartige taart lijkt op een quiche maar is toch anders. Deze is gemaakt van aardappelschijfjes, broccoli en kippenwit. Ze ligt op een houten ronde snijplank met boterpapiertje onder, ze is al voor de helft aangesneden. Rechtsboven staat nog een kommetje gemengde sla.
Kooktips

Hoe kun je restjes kip verwerken?

Van snelle weekavondmaaltijden tot uitgebreide weekendbrunches, de mogelijkheden zijn divers.

Lees meer
Muesli zonder zoetstof
Kooktips

De zoete magie van honing in de keuken

Met onze recepten met honing van eigen bodem ontdek je hoe veelzijdig dit ingrediënt wel is.

Lees meer
Prei, kip, look, knoflook op tafel
Voedingsinformatie

Wat je moet weten over vitamines in voeding

Vitamines spelen een belangrijke rol in onze gezondheid. Lees er hier alles over.

Lees meer
3 hotdogs liggen klaar om gegeten te worden. Ze zijn vergezeld met groene groentjes en een sausje.
Kooktips

De beste hotdogs ooit: wauw-effect gegarandeerd

Zeg niet zomaar hotdogs tegen onze haute dogs. Deze sublieme combinaties moet je proeven.

Lees meer
wijngaard druiven plukken
Productinformatie

Welke soorten wijnbouw bestaan er?

Verdiep je in de moderne wijnbouw en de verschillen qua filosofie en productiemethode.

Lees meer