Vader met kind
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Lekker van bij ons. De juiste reflex.

Winter, zomer, lente of herfst: kiezen voor lokale ingrediënten is altijd de juiste reflex. Kun jij wel wat inspiratie en tips gebruiken? Met onze recepten tover je in de keuken met de rijkdom van elk seizoen. Naast kooktips vind je hier productinfo en verhalen over producenten.

Gegrilde asperges met mousselinesaus
Kooktips

Asperges klaarmaken op 5 verschillende manieren

Haal alles uit het aspergeseizoen en varieer meer met deze recepten met asperges van bij ons.

Lees meer
Een opgevulde puntpaprika met roomkaas en kruiden ligt op een houten snijplankje. Er werden rolletjes van gesneden en vastgeprikt met een stokje om het aperitief in stijl te starten. Voor de garnering en de kleur voegde we nog enkele verse blaadjes basilicum toe.
Kooktips

Wat je moet weten over de zoete puntpaprika

Van de aankoop tot het klaarmaken ervan: we delen 5 handige weetjes over deze groente.

Lees meer
Vrouw kookt in de keuken
Kooktips

5 tips voor een gezond weekmenu

Een weekmenu opstellen heeft alleen maar voordelen. Wij delen tips voor een gevarieerd menu.

Lees meer
Gebakken wijting ligt bovenop het witloof en spinazie te blinken. Een heerlijk stukje vis waar je onmiddelijk aan wil beginnen. De mosterdsaus is geserveerd in een sauspotje apart.
Duurzaamheid

Hoe herken je duurzaam gevangen vis? Doe de check

Wil je duurzaam gevangen vis kopen, maar weet je niet waarop je kunt letten?

Lees meer
Een heerlijk frisse mocktail van Jupiler 0.0 en peach ice tea. Geserveerd met frisse limoenschijfjes in het glas. De vrouw draagt een blauw jeanshemd en staat mee in beeld.
Kooktips

Hoe je de lekkerste biercocktails maakt

Zin in een cocktail of mocktail met bier? Wij tippen enkele heerlijke combinaties met bier van hier. 

Lees meer