Vlees bereiden

Vlees bereiden

Hou jij ook van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje? Of van een gebraad dat alle tijd heeft gekregen om te garen in de oven?

Vlees bereiden is geen exacte wetenschap en ook je persoonlijke smaak speelt mee. Toch bestaan er een paar vuistregels. Onze tips & tricks kan je makkelijk toepassen. 

Met onze app ‘Bien Cuit!’ heb je onze bereidingstips altijd bij de hand. 

Ontdek onze tips & tricks!

Vlees en barbecue: ze zijn voorbestemd voor elkaar. Ook bakken en braden zijn twee uitstekende manieren om het beste uit vlees naar boven te halen. Wokken is dan weer een erg populaire kooktechniek voor als het snel moet gaan. Heb je wat meer tijd, dan kan je vlees ook frituren, garen op lage temperatuurpocherensmoren, stomen of stoven.  

Onze bereidingstips altijd bij de hand met de app ‘Bien Cuit!’

In het heetst van de kookstrijd check je graag nog even hoe het moet. Dat kan nu heel gemakkelijk op je smartphone met de app ‘Bien Cuit!’. De bereidingstips kan je stap voor stap toepassen. Bakken, braden, stoven of wokken? ‘Bien Cuit!’ is jouw ideale keukenhulp. De app is beschikbaar voor iPhone en Android-toestellen.

Onze stap-voor-stap-video's helpen je op weg

Wil je de bak- en braadtechnieken volledig onder de knie krijgen, bekijk zeker onze handige stap-voor-stap-video’s.

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.