Ovenschotel met wijting

Vis bereiden doe je zo

Hou jij ook van een stukje vis met een smakelijk korstje? Of van een vispannetje dat alle tijd heeft gekregen om te garen in de oven? Vis klaarmaken is geen exacte wetenschap. Toch bestaan er een paar vuistregels. Onze trucs en tips kan je makkelijk toepassen.

Vis bereiden: alle technieken op een rij

Vis en bakken: ze zijn voorbestemd voor elkaar. Het is een techniek die je bij vrijwel alle vissoorten kan toepassen. Ook in de oven en stoomoven haal je het beste uit vis naar boven. Grillen is dan weer een populaire kooktechniek voor als het wat sneller mag gaan. Dat je om vis te pocheren of te stoven geen chef hoeft te zijn, ontdek je in onze tips.

Ging jij aan de slag met seizoensvis van bij ons?

Of heb je nog recepten die je graag met ons wil delen? Laat het dan zeker weten via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.