Bereiding
Pel en snipper de ui. Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes.
Snijd de kipfilets in kleine blokjes en bak ze goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.
Schep uit de pan en doe er opnieuw wat olijfolie in. Bak nu de ui met de geperste look glazig. Schep er de aardappelblokjes onder en kruid met de garam masala, peper en zout. Roerbak tot de aardappelblokjes beetgaar zijn.
Snijd de berloumi in kleine blokjes en hak de hazelnoten grof. Voeg beiden toe aan de pan en bak nog 2 minuten verder. Voeg de erwtjes, kippenblokjes en peterselie toe en bak nog 1 minuut verder.
Leg vier gehalveerde vellen filodeeg open. Bestrijk elk vel met gesmolten boter en leg er een volgende vel op. Bestrijk opnieuw met boter en herhaal.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schep op elk stappeltje van 4 vellen een hoopje van het kip-groentemengsel. Vouw of rol de pakketjes dicht en leg ze met de naad naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de pakketjes met boter en bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.