

Vleesbrood met geroosterde venkel, berloumi en spek
Dit vleesbrood krijgt een upgrade met geroosterde venkel, krokant spek en de unieke smaak van Berloumi. De combinatie van hartige en frisse smaken maakt dit gerecht perfect voor een gezellige maaltijd met een originele twist. Een klassieke favoriet, maar dan helemaal anders en vol verrassingen!
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Pel de sjalot en de knoflook en snipper fijn. Snipper de venkel eveneens fijn.
Zet een pannetje op het vuur met olijfolie en fruit de knoflook, sjalot en de venkel. Laat afkoelen.
Hak de tijm en rozemarijn fijn.
Snijd de berloumi in fijne blokjes van 0,5 cm.
Meng het gehakt met het eitje, gestoofde groenten, paneermeel en fijngehakte kruiden. Kneed goed, voeg de kaas erbij en kruid met peper en zout.
Kneed opnieuw en vorm het gehakt tot een mooi broodje. Bekleed het met de reepjes spek en bak het in de oven gedurende 45 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.