Gegratineerde aardappeltjes met varkenshaasje, knolselder en schorseneren

Hoofdgerecht
Gratin
4
45

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 2 cm.
Doe hetzelfde met de schorseneren en knolselder.
Gaar de aardappelen samen met de schorseneren en knolselder beetgaar in de melk op smaak gebracht met nootmuskaat, peper en zout .
Schep de aardappelen en de groenten uit de melk.
Bewaar de melk.

Snijd de broccoli in roosjes en blancheer in licht gezouten kokend water.
Giet af onder koud stromend water.
Meng de aardappelen en de groenten en doe in een ovenschaal.
Lepel hierover een beetje van de resterende melk en bestrooi met de kaas.
Gratineer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C.
Werk af met gesnipperde bieslook.

Kruid ondertussen het varkenshaasje met peper en zout.
Bak langs alle zijden kort aan in een beetje boter voor een mooi korstje.
Gaar vervolgens in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 10 minuten op 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.