

Bereiding
Verhit een bbq of een grilpan.
Snijd de paprika’s in rechthoekige stukken en borstel in met olijfolie. Gril ze aan beide kanten. Laat even afkoelen.
Maak ondertussen de marinade
Meng de misopasta met de soja, rijstazijn, en honing. Voeg het water toe en laat er de paprikareepjes in marineren gedurende 15-30 minuten.
En verder
Snijd de lente-ui in fijne ringen. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snipper de chilipeper fijn.
Meng de zure room met de mierikswortelcrème en breng op smaak met peper en zout.
Haal de paprika’s uit de marinade en leg ze op een rijtje op een bord. Strooi langs 1 zijde de sesamzaadjes. Strooi er nog de gesnipperde chilipeper en lente-ui over en werk af met de toefjes mierikswortelcrème en de wakame.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.