Paprikasoep

4
  • 4 rode paprika’s
  • 1 ui
  • 1 klontje boter
  • 1,5 liter groentebouillon
  • 3 tomaten
  • peper en zout
  • 2 el tomatenpuree
  • snuifje kurkuma
  • 1 teentje knoflook
  • Eventueel: room en croutons

Snijd de paprika en tomaten in stukjes.
Snijd de ui en de knoflook in fijne stukjes en bak deze glazig in de pan samen met een klontje boter. Voeg de bouillon eraan toe.
Roer de tomatenpuree, paprika en de tomatenblokjes erdoor.
Laat afgedekt 20 minuten sudderen en mix het geheel.

Kruid met peper en zout.
Werk eventueel af met room en croutons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.