De mascarpone geeft deze gele paparikasoep een heerlijk romige smaak. Werk af met croutons voor een lekkere crunch.
Recept
Verwijder de zaadlijsten met de pitjes uit de paprika's en snijd ze in grove stukken.
Houd ¼ van de paprika apart, in kleine blokjes.
Versnipper de ui en stoof de ui en de paprika even in wat boter. Voeg de kippenbouillon toe en laat 30 minuten koken.
Mix de soep. Voeg de mascarpone toe en meng goed.
Kruid naar smaak met peper en zout.
Werk de soep af met croutons, dragon en de apart gehouden stukjes knapperige paprika.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.