Vispannetje van hondshaai met prei, tomaat en ui

Partner

Ilse D'hooge

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 25

Een vispannetje, dat is snel, lekker én je hebt er weinig afwas aan. Kan je geen hondshaai vinden? Vervang dan door kabeljauw, schelvis of steenbolk. 

Ingrediënten

 

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Spoel de prei en snijd in fijne ringen. Stoof ze kort aan in wat boter. 

Leg de prei in ingevette ovenschoteltjes. Leg er de rauwe visfilet en enkele kerstomaatjes bovenop en kruid met peper en zout.

Snijd de uien in fijne ringen en bak ze aan in een klontje boter. Strooi er het kerriepoeder over en bak even mee. Voeg de room toe en roer om. Laat even inkoken.

Verdeel de uiringen en de room over de vis. Werk af met gemalen kaas.

Zet de vispannetjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten. Lekker met puree.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.