Start to cook

Spaghetti carbonara

4
  • 250 g gerookte spekblokjes
  • 3 eierdooiers
  • 2 eetlepels peterselie, gesnipperd
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 1 pak spaghetti
  • peper en zout
  • olijfolie
     

Bak de spekblokjes goudbruin in olie.
Haal ze uit de pan en laat de pan, van het vuur, wat afkoelen. Roer de eierdooiers in de pan, dus zonder ze te laten bakken!
Vermeng de dooiers met de spekjes en de peterselie en breng op smaak met zout en peper.

Kook de pasta al dente, giet af en vermeng onmiddellijk met de spekjessaus.
Dien warm op.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.