Start to cook

Ingrediënten
- 250 g gerookte spekblokjes
- 3 eierdooiers
- 2 eetlepels peterselie, gesnipperd
- 1/2 eetlepel olijfolie
- 1 pak spaghetti
- peper en zout
- olijfolie
- parmezaanse kaas
Recept
Bak de spekblokjes goudbruin in olie.
Haal ze uit de pan en laat de pan, van het vuur, wat afkoelen. Roer de eierdooiers in de pan, dus zonder ze te laten bakken!
Vermeng de dooiers met de spekjes, parmezaan en peterselie en breng op smaak met zout en peper.
Kook de pasta al dente, giet af en vermeng onmiddellijk met de spekjessaus.
Dien warm op.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.