Rogvleugel met rucolapesto

Ilse D'hooge
4
25
  • 4 rogvleugels
  • 20 g pijnboompitten
  • 50 g rucola
  • 50 g Parmezaan, geraspt
  • 1 teentje knoflook
  • 50 ml olijfolie
  • peper en zout
  • 100 g tuinbonen, dubbel gedopt
  • 100 g spinazie
  • 100 g fijne boontjes
  • peper en zout
  • handvol muntblaadjes

Rooster de pijnboompitten in een pan. Mix ze met de rucola, geraspte Parmezaan, knoflook en een scheut olijfolie in een keukenmachine. Giet er olijfolie bij tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout.

Roerbak de tuinbonen, spinazie en boontjes een drietal minuten in een wokpan. Kruid met peper en zout.

Bak de rogvleugels in ruim boter en olijfolie gaar. Kruid met peper en zout.

Leg de rogvleugel op het bord, schik er de gewokte groentjes bij. Lepel er rucolapesto over. Werk af met muntblaadjes en enkele rucola blaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.