Ratatouille met varkenshaasje

4
Je kan ook de vleesjus gebruiken van het varkenshaasje.

Verwarm de oven voor op 180 graden

Pel de tomaten en snijd de paprika, aubergine en tomaten in blokjes.
Dep het varkenshaasje droog en kruid met peper en zout.
Smelt het klontje boter op hoog vuur in een pan en plaats het varkenshaasje erin. Laat dichtschroeien langs alle kanten (+- 2min per kant).

Vet een ovenschaal in en plaats het varkenshaasje erin. Laat gaar worden in de oven gedurende ongeveer 25 minuten. Dek af met aluminiumfolie tegen het uitdrogen.

Stoof intussen een ui glazig in olijfolie samen met de knoflook, de gesneden groenten, oregano, peper en zout.
Maak de vleesjus zoals aangegeven op de verpakking.
Haal het varkenshaasje uit de oven en plaats op een bord. Dresseer de groenten er rond en werk af met de vleesjus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.