Start to cook

Ratatouille van konijn

2
(20) 60
  • konijn van 1 kg, in stukken
  • 1 grote ajuin
  • 3 knoflookteentjes
  • 1/2 aubergine
  • 3 grote tomaten
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • olijfolie
  • peper en zout
  • droge witte wijn

Versnipper de look en de ajuin. Snijd de aubergine in grote stukken en stoof in een pan met veel olijfolie. Voeg look en ajuin toe. Roer regelmatig.

Snijd de tomaten in grote stukken. Eens de aubergine half gaar is, voeg je de tomaten toe, de rozemarijn en de tijm en wat zout en veel peper. Laat zachtjes stoven.

Bruin in een andere pan het konijn in olijfolie. Leg de stukken konijn in één laag in de ratatouille, druk goed aan en giet er wijn bij zodat alles net onder staat.

Stoof 45 minuten onder deksel en nog eens 15 minuten zonder deksel.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.