Start to cook

Ratatouille van konijn
Recept
Versnipper de look en de ajuin. Snijd de aubergine in grote stukken en stoof in een pan met veel olijfolie. Voeg look en ajuin toe. Roer regelmatig.
Snijd de tomaten in grote stukken. Eens de aubergine half gaar is, voeg je de tomaten toe, de rozemarijn en de tijm en wat zout en veel peper. Laat zachtjes stoven.
Bruin in een andere pan het konijn in olijfolie. Leg de stukken konijn in één laag in de ratatouille, druk goed aan en giet er wijn bij zodat alles net onder staat.
Stoof 45 minuten onder deksel en nog eens 15 minuten zonder deksel.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.