
Paprika op de barbecue



4

(15) 20
Ingrediënten
- 4 rode paprika’s
- 1 groene courgette
- 1 bakje champignons
- teentje look
- 2 sjalotten
- verse tijm
- verse peterselie
- olijfolie
- klontje boter
Recept
Snijd het hoedje van de paprika en verwijder de pitten. Bak de paprikakort langs alle kanten in olijfolie met verse tijm. Kruid deze af met peper en zout.
Snijd de courgette in kleine reepjes. Snijd de champignons in schijfjes. Schil de sjalot en het teentje knoflook en snijd deze zeer fijn.
Bak de courgette en champignons in een klontje boter met de gesnipperde sjalot en look.
Kruid met peper en zout en werk af met gehakte peterselie.
Vul de paprika’s met de mengeling en rooster dit nog even op de BBQ.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.