Start to cook

Papillot van pladijs met oesterzwammen

4
20
Leg de pladijsfilets op de snijplank en leg er een gele en rode kerstomaat in.
Plooi de filets toe en steek ze vast met een houten prikker.
Kruid ze met zeezout en versgemalen peper.
 
Neem een vel zilverpapier en leg hierop wat van de prei en oesterzwammen.
Leg hierop de vis en voeg een geutje olijfolie toe.
Bestrooi het geheel met de bladpeterselie en plooi het zilverpapier toe.
Doe dit per pladijsfilet.
 
Gaar deze papillot op de barbecue.
Reken hiervoor ongeveer 7 tot 12 minuten, afhankelijk van de barbecue.
Dien daarna de papillot meteen op.
 
Meer recepten op www.champignonidee.be

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.