Papillot van pladijs met oesterzwammen

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Leg de pladijsfilets op de snijplank en leg er een gele en rode kerstomaat in.

Plooi de filets toe en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met zeezout en versgemalen peper.
Neem een vel zilverpapier en leg hierop wat van de prei en oesterzwammen. Leg hierop de vis en voeg een geutje olijfolie toe.
Bestrooi het geheel met de bladpeterselie en plooi het zilverpapier toe. Doe dit per pladijsfilet.

Gaar deze papillot op de barbecue. Reken hiervoor ongeveer 7 tot 12 minuten, afhankelijk van de barbecue.

Dien daarna de papillot meteen op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.