Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de courgettes en aubergine fijn met behulp van een mandoline.
Snijd reepjes van de rode paprika ‘s en snijd de tomaten in schijfjes. Snipper de ui en knoflook.
Meng de courgette, aubergine, rode paprika, tomaten, ui en knoflook in een kom. Breng op smaak met zout, peper en de helft van de olijfolie. Roer alles goed door elkaar zodat de groenten gelijkmatig gekruid zijn.
Verhit de andere helft van de olijfolie in een pan en stoof de groenten enkele minuten.
Verdeel de groenten gelijkmatig over grote vellen bakpapier of aluminiumfolie, voorzie 1 papilotte per persoon.
Leg op elk bedje van groenten een zeetongfilet. Bestrooi de zeetong met wat zout en peper. Vouw de pakketjes dicht of knoop ze toe. Plaats de pakketjes in een ovenschaal en bak ze gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Hak de noten fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de gehakte noten toe en bak ze kort aan.
Haal de papillotes uit de oven en open ze voorzichtig. Strooi de notencrumble over de zeetong en werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.