Kiprolletjes met ham, wortel en spinazie

Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

Recept

Snijd de kipfilet door in de helft. Leg de halve kipfilet op een vel keukenfolie. Sla hem plat met een keukenplankje. Leg op elk lapje kipfilet een snede gekookte ham.

Snijd de uiteinden van de wortelen. Schil ze. Leg ze gedurende 5 minuten in kokend water.

Spoel de spinazie schoon. Dep droog. Bedek de plak ham met spinazie. Leg daarop een wortel. Rol de kipfilet op. Steek vast met een houten prikker.

Schroei de kipfilets dicht in hete geklaarde boter en laat rustig 20 minuten garen met het deksel op de pan. Verwijder de houten prikker en snijd de kipfilets in schijfjes. Dien op met aardappelpuree en seizoensgroenten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.