Gevulde aardappeltjes met warmgerookte zalm en zure room

4
  • 12 kleine, vastkokende aardappelen
  • 150 g warmgerookte zalm
  • 4 eetlepels zure room
  • 0.5 bussel dille
  • versgemalen peper
  • 50 g fijn zeezout
  • boter

Gaar de aardappelen in de microgolfoven (6 min op 600 Watt). Snijd de hoedjes eraf en hol ze uit met een lepel.

Plet tot aardappelpuree en meng met de fijngesneden zalm, de fijngehakte dille, de boter en de helft van de zure room. Breng op smaak met peper en zout.

Vul de aardappelen met het mengsel en werk af met de resterende zure room en een takje dille.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.