Gestoomde zalm op een bedje van wokgroenten en krielaardappelen in de schil

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Wil je indruk maken op je gasten met een lekker culinair gerecht? Maak dan zeker deze gestoomde zalm met wokgroenten en aardappelen. Dit gerecht is niet alleen een smaakbom, het ziet er ook nog eens spectaculair uit. Succes verzekerd!

Ingrediënten

Recept

Was en snijd de groenten.

Warm de olie op in de wok en bak de aardappeltjes gedurende 15 minuten. 

Stoom ondertussen de zalm.

Voeg de rest van de groenten toe aan de wok maar houd de spinazie apart. Wok gedurende enkele minuten, tot de groenten beetgaar zijn.

Voeg nu de spinazie en de gesnipperde chili toe. Roer om tot de blaadjes spinazie geslonken zijn. Haal de wok van het vuur.

Serveer de groenten met de gestoomde zalm. Werk af met enkele blaadjes koriander.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.