Gesauteerde varkensreepjes met krokante groenten, opgefrist met aceto balsamico

4

Snijd de courgette 2 maal middendoor. Snijd met een scherp mesje het pittige hart weg uit de courgette. Versnijd de courgette in fijne staafjes. Dompel deze 4 minuten in hard kokend gezouten water. Laat de courgette afkoelen in koud water.

Snijd de geschilde worteltjes in staafjes. Kook ze gaar in gezouten water. Zet opzij.

Dompel de prinsessenboontjes gedurende 8 minuten in hard kokend gezouten water. Laat ze afkoelen in koud water.

Maak de lente-uitjes schoon. Snijd het wit met 4 cm van het groen af. Dompel de uitjes gedurende 2 minuten in kokend gezouten water.

Peper en zout de Finettes.

Zet een sauteerpan met wat olijfolie op het vuur. Bak er de Finettes in gedurende 2 minuten. Voeg dan de groenten toe. Laat 3 minuten opwarmen.

Giet de aceto balsamico bij de groenten en vlees. Laat nog even doorkoken en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.