Gesauteerde varkensreepjes met krokante groenten, opgefrist met aceto balsamico

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Snijd de courgette 2 maal middendoor. Snijd met een scherp mesje het pittige hart weg uit de courgette. Versnijd de courgette in fijne staafjes. 

Dompel deze 4 minuten in hard kokend gezouten water. Laat de courgette afkoelen in koud water.

Snijd de geschilde worteltjes in staafjes. Kook ze gaar in gezouten water. Zet opzij.

Dompel de prinsessenboontjes gedurende 8 minuten in hard kokend gezouten water. Laat ze afkoelen in koud water.

Maak de lente-uitjes schoon. Snijd het wit met 4 cm van het groen af. Dompel de uitjes gedurende 2 minuten in kokend gezouten water.

Peper en zout de Finettes.

Zet een sauteerpan met wat olijfolie op het vuur. Bak er de Finettes in gedurende 2 minuten. Voeg dan de groenten toe. Laat 3 minuten opwarmen.

Giet de aceto balsamico bij de groenten en vlees. Laat nog even doorkoken en serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.