Enkele gegrilde brochettes liggen op een serveerschaal samen met een potje tomatensalsa. De salsa zorgt voor een mooie rode kleur bij de zeeduivelspiesjes.

Visbrochette van zeeduivel en Berloumi met tomatensalsa

Een visbrochette zoals je ze nog nooit proefde. Ga aan de slag met zeeduivel en maak deze zalige brochette. Wissel een stukje zeeduivel af met een stukje berloumi, een smaakvolle combinatie. Zorg voor een extra frisse touch met de tomatensalsa en geniet van deze rijkelijke maaltijd. 

Bijgerecht

45 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de salsa

    Voor de visbrochette

15 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de tomatensalsa

    Snijd de tomaten in blokjes. Pers er de look bij. Hak de ui en chilipeper fijn en schep samen met de peterselie, de witte wijnazijn en een scheutje olijfolie onder de tomatenblokjes. Kruid met peper en zout en zet koel weg.

    Maak de brochette